Водич за величини

Начин на мерење:

*Сите прикажани величини се во сантиметри (CM)

Величини XS-XXL - Regular Fit

Величина XS S M L XL XXL
Гради (А) 100 104 108 112 116 124
Ракав (B) 64  65 66 67 68 69
Струк (C) 98 102 106 110 114 118
Должина (D) 79,5 80,5 81,5 82,5 83,5 85,5

 

Величини XS-XXL - Overshirt Fit

Величина XS S M L XL XXL
Гради (А) 98 104 110 116 118 126
Ракав (B) 64  65 66 67 68 69
Струк (C) 100 104 108 112 116 118
Должина (D) 79,5 80,5 81,5 82,5 83,5 85,5