За нас

Добредојдовте во светот на Damann, каде што стилот се среќава со квалитетот. Ние сме бренд посветен на создавање на високо квалитетни кошули, кои не само што изгледаат добро, туку и се чувствуваат удобно. Секој дел од нашата колекција е пазливо изработен овде, во Македонија.

Избирањето на Damann не само што значи поддршка на Македонски бренд но и придонесува за одржување на текстилната индустрија во Македонија.