Испорака

Вашата нарачка ќе биде испорачана во најбрз можен рок. Одкако вашата нарачка ке биде испорачана ќе добиете потврда на емаил.

Доколку вашата нарачка е во вредност над 1999 денари, доставата е бесплатна, за нарачки под 1999 денари доставата чини 150 денари.

Достава

Времето на достава е 1 до 4 работни дена од испораката на производот. Пред испорака ќе бидете контактирани од курирот за потврда на испораката, доколку избраниот начин на плаќање е готовинско плаќање ве молиме имајте точен износ. Плаќањето е исклучиво во Македонски Денари (МКД).