Како да нарачате

Добредојдотве на www.damann.mk

  Од нашата понуда одберете го производот или производите кои што сакате да ги нарачате, одберете ја вашата величина (доколку не сте сигурни која величина да ја одберете погледнете го нашиот Водич за големини истакнат на секој производ), доколку сте помеѓу две величини секогаш изберете ја поголемата, одберете ја количината на производот кој што сакате да го нарачате. Избраниот производ го додавате во кошница. Составот на избраниот производ е достапен во одделот "Опис".

* Производите во кошница не се резервираат. 

Во вашата кошница можете да ги погледнете избраните производи, внимателно прегледајте ги избраните производи, величини и бои. Кога сте сигурни, продолжете кон "Плаќање".

Нарачки на нашата веб страна може да направите како:

- Регистриран корисник

- Гостин корисник


Доколку сте Регистриран корисник проверете ги вашите информации за Достава, доколку адресата за достава ја внесувате прв пат внимателно проверете ги внесените податоци. По внесувањето на податоците за достава ќе ви биде прикажана цената за достава. Во полето "Адреса за наплата" одберете "Исто како адреса за достава", продолжете со клик на "Прегледај нарачка". Кога ќе ја прегледате вашата нарачка кликнете "Нарачај". Одкако ќе добиете потврда за нарачка, вашата нарачка ќе биде процесирана.

 

Доколку сте Гостин корисник проверете ги вашите информации за Контакт и Достава, доколку адресата за достава ја внесувате прв пат можете да ја зачувате со штиклирање на "Зачувај адреса". По внесувањето на податоците за достава ќе ви биде прикажана цената за достава. Во полето "Адреса за наплата" одберете "Исто како адреса за достава", продолжете со клик на "Прегледај нарачка". Кога ќе ја прегледате вашата нарачка кликнете "Нарачај". Одкако ќе добиете потврда за нарачка, вашата нарачка ќе биде процесирана.

Доколку имате прашања контактирајте не на: contact@damann.mk

Ви благодариме.