Најчесто поставувани прашања

Како можам да нарачам?

Повеќе информации како и водич за нарачки можете да прочитате на следниот ЛИНК

Кои се опциите за плаќање на производите?

Во моментот единствен начин на наплата е готовинско плаќање во Македонски Денари, наплатата се врши при превземање на нарачката.

Колку време е потребно за испорака на нарачката?

Нарачката ја процесираме во најбрз рок, доставата на истата е од 2 до 4 работни денови.

Што да правам ако имам проблем со мојата нарачка?

Доколку имате било каков проблем со вашата нарачка потребно е веднаш да не контактирате на contact@damann.mk. Повеќе информации може да прочитате овде ЛИНК

Како функционира вашата политика за враќање и замена?

Секој нарачан производ, можете да го замените за друг производ во рок од 10 работни денови. Во моментот не нудиме рефундација на средства. Повеќе информации може да прочитате ОВДЕ.

Дали моите лични податоци се заштитени?

Повеќе информации за нашата политика на приватност може да прочитате ОВДЕ