Враќање и замени

Замени

Потрошувачот има право на замена на нарачаниот производ во рок од 10 дена од денот на доставување при што производот мора да бидe вратен неупотребуван, со сочуван изглед и употребни својства, неоштетен, неперен и спакуван во неговото оригинално пакување со сочувани фабрички означувања и етикети, нарачаниот производ не може да се врати доколку истиот е носен или пак испран.

Доколку се одлучите за замена на производ ве молиме да ни испратите е-маил на contact@damann.mk.

Оштетен производ

Доколку производот кои што ви е доставен има оштетување или недостатоци ве молиме испратете е-маил на contact@damann.mk, со цел решавање на проблемот и замена на производот. Доколку утврдиме дека оштетувањето настанало при производство или испорака враќањето на производот е на наш трошок.